Iz Fors Indije potvrđeno da Perez ostaje u timu

Vest nije iznenađujuća, očekivalo se da Perez ostane u Fors Indiji, kao što se očekuje da mu se u timu pridruži Lens Strol

Tim Fors Indije potvrđuje da Serhio Perez, koji je sa ovom ekipom od 2014. godine, ostaje i naredne godine.

„Drago mi je što Serhio nastavlja sa nama i 2019.“, kaže šef tima tmar Otmar Šafner. „Tokom ovih pet godina on je potvrdio da je najtalentvaniji i najkonzistentniji vozač na gridu. On nam daje dragocenu stabilnost u napredovanju i doprinos koji daje timu je ogroman. Otvorili smo novo uzbudljivo poglavlje života našeg tima i oduševljeni smo što će Serhio biti sa nama.“

Serhio Perez se trenutno nalazi na sedmom mestu u šampionatu konstruktora i jedini je vozač koji se, pored onih iz vodeća tri tima, ove sezone našao na podijumu.

"Jako sam srećan što je napokon zvanično stigla odluka o mojoj budućnosti i zaista sam motivisan za 2019. Fors Indija je moj dom od 2014. godine i dozvolila mi je da se razvijam kao vozač i pokažem šta mogu na stazi. Mnogo smo postigli za prethodnih pet sezona ali verujem da najbolje tek dolazi. Nove investicije u tim mi daju samopouzdanje i zaista sam uzbuđen.“, reka je Perez.

Ova vest nije iznenađujuća, očekivalo se da Meksikanac ostane u Fors Indiji, kao što se očekuje da mu timski kolega bude Lens Strol za koga se već zna da više neće biti u Vilijamsu.

Autor vesti: Milena Nikolić

Reklame

Tabela vozača

R.B Slika Ime i prezime Poena
1. Luis Hamilton 0
2. Niko Rozberg 0
3. Danijel Rikardo 0
4. Danil Kvjat 0
5. Felipe Masa 0
6. Valteri Botas 0
7. Sebastijan Fetel 0
8. Kimi Raikonen 0
9. Fernando Alonso 0
10. Dženson Baton 0