U Mercedesu impresioniani Hamiltonom


autor: Miladin Sudimac | datum objave: 10.02.2013.


U Mercedesu impresioniani Hamiltonom

©

Posle odrađenog prvog testa sa Mercedesom Hamilton je impresionirao tim svojim pristupom, naročito Rosa Brona.

"Luis talentovan vozač ali Formula 1 je mnogo više od toga. Ima mnogo talentovanih vozača koji nemaju ostalo što je potrbno. On ima sve elelmente - veštine, znanje i stav, potrebne van staze", rekao je Bron.

Bron je istakao da je Hamilton dosta pomogao Mercedesu načinom i metodikom kojom pristupa situaciji, ne ostavljajući nijedan od detalja neproveren.

"Uvek do detalja kaže ono što misli i to pomaže da shvatite do kog nivoa morate ići. Zainteresovan je za sve u vezi auta. U stvari zainteresovan je i za natpise za koje misli da nisu dobro postavljeni na bolid. Ima veoma dobro oko za detalje i mislim da će biti veoma bitan deo tima, a to smo i želeli".

"Mislim da će proći neko vreme dok se potpuno uklopi u tim i inženjeri shvate u kom pravcu želi da se bolid razvija. On je velika motivcacija za tim. Prisustvovao je testu dok je Niko (Rozberg) vozio i preko slušalica pratio šta se događa. On je sve što sam se nadao da će da bude."

"U timu možete biti deo problema ili deo rešenja. On je deo rešenja koji treba da nam pomogne da postignemo ono što želimo".