Horner poriče Fetelov ugovor sa Ferarijem


autor: Miladin Sudimac | datum objave: 03.07.2012.


Horner poriče Fetelov ugovor sa Ferarijem

©

Brojni izvori tvrdili su da dvostruki svetski prvak koji je ove sedmice napunio 25 godina ima potpisan predugovor koji treba da ga odvede u Ferari od 2014. godine.

"Tako nešto nisam video. Razgovarao sam sa Sebastijanom o tome i on je bio potpuno jasan rekavši da nije imao nikakav razgovor, kao i da ništa nije potpisao sa Fearijem ali mislim da "mlin sa glasinama" mora uvek nešto da melje."

Horner je odbacio navode svrstavajući ih u sastavni deo života u Formuli 1.

"Mislim da veći deo našeg tima prelazi u Ferari tokom ove godine, bilo da je to Njui, Veber, Fetel pa čak sam i ja u određenim trenucima bio označen za odlazak."

Posle nedavne izjave Fetela da je srećan u Red buliu sa Veberom, Horner navodi da je vozački par ono što ekipi treba, kao i da je velika verovatnoća da će isti vozači voziti i sledeće sezone.

"Njih dvojica voze bolid na sličan način i za nas je važno da imamo vozače koji podstiču jedan drugog i izvlače najbolje jedan od drugog."

"Siguran sam da ćemo u narednih nekoliko nedelja pričati sa Markom o njegovoj budućnosti, planovima i eventualnom ostanku u timu", rekao je Horner.