Majkls na udaru


autor: Miladin Sudimac | datum objave: 25.06.2012.


Majkls na udaru

©

Ovoga puta servis je odrađen kada je vozilo sigurnostii bilo na stazi, pod manjim pritiskom ali je nastali problem bio još veći tako da se Hamilton zadržao desetak sekundi više od onog što je bilo potrebno. Mehaničar koji je bio na prednjoj dizalici prerano je počeo spuštanje bolida i mehaničari nisu uspeli da prišrafe točkove na prednjoj osovini. Ishod posle povratka na stazu je gubitak nekoliko pozcija i eventualne borbe za pobedu, a na kraju trke u okršaju sa Maldondom izvukao je deblji kraj i posle incidenta odustao.

Sem Majkls koji je došao iz restrukturiranog Vilijamsa na mesto sportkog direktora u Meklaren, pod svojom kontrlom drži upravo servis tima.

"Može li neko da mi objasnio kako Sem Majkls još uvek ima posao u Meklarenu?", samo je jedno od pitanja fanova tima na Tviteru.

Obećanje Majklsa mehaničarima da će dobiti turu piva na njegov račun za brži servis nije dalo rezultate. Situacija postaje sve ozbiljnija, a ponavljanje ovakvog kiksa još neki put dovešće do "restrukturiranja" Meklarena u kome za njega verovatno neće biti mesta.