Maldonado: Sve je moguće


autor: Miladin Sudimac | datum objave: 14.05.2012.


Maldonado: Sve je moguće

©

Maldonado je ušao u istoriju Formule 1 kao prvi Venecuelanac koji je osvojio pol poziciji i trku. Veoma impresivan vikend za njega i čitav Vilijmas koji je prošle sezone osvojio samo 5 bodova. Ove godine tim je "već" osvojio 43 od čega 29 pripada Maldonadu, a 25 je osvojio u Španiji.

"Sve je moguće. Trenutno nismo najbolji tim ali razlike se smanjuju, a ja sada prilično dobro vozim. U dobrom sam raspoloženju i dobro sarađujem sa timom. Auto je dobar. Sve je moguće, zašto da ne?"

"Pokušavamo da odradimo najbolji mogući posao i trudićemo se da osvojimo još neku Veliku nagradu i još podijuma. Srećan sam zato što tim nije pobedio mnogo godina, ovo je veliki trenutak za nas. Nadam se da ćemo nastaviti ovako", rekao je Venecuelnac.

Jedna stvar je sigurna. Maldonado više nije vozač koji plaća da bi učestvovao u Formuli 1. Od vozača koji je sa podrškom Venecuele i kopanije PDVSA uplatio Vilijamsu 29.400.000 funti prošle godine, Maldonado je postao pobednik Velike nagrade u Formuli 1. Njegove performanse otplatile su uloženo.