Ros Bron: Distrakcija kod Fetela utiče na njegove performanse


autor: Aleksandar | datum objave: 07.07.2020.


Ros Bron: Distrakcija kod Fetela utiče na njegove performanse

©Formula 1

U nedelju je Skuderija Ferari imala mešovit dan u Austriji. Dok je Šarl Lekler imao koristi od niza nesretnih događaja da bi došao do podijuma, Sebastijan Fetel nije imao istu sreću.

U svetlu lošeg prikaza Fetela, generalni direktor F1 Ros Bron napisao je na jednom sajtu o nemačkom vozaču Formule 1. Bivši strateg Ferarija smatra da Fetelovo naglo otpuštanje negativno utiče na njegove performanse.

Tokom trke, Šarl Lekler je napao je sa unutrasnje strane budućeg timskog kolegu Karlosa Sajnc. Osetivši priliku, Fetel ga je pokušao pratiti, ali okrenuo se kada je Sajnc zatvorio vrata. Odatle je pao na poslednji deo grida, ali uspeo je da se oporavi i stigne do P10.

Na sajtu F1 napisao je: „Bio je težak početak poslednje sezone Sebastijana sa timom. Sve se događa u njegovoj glavi nakon što je otkrio da Ferari nije želeo da obnovi svoje usluge za sledeću sezonu. "

Prema njegovim rečima, Fetel je bio iznenađen i šokiran kako se celokupna situacija odvijala i da je raskid sa Ferarijem postala kao velika distrakcija četvorostrukom svetskom prvaku.