Filipe Masa: Luis i Šarl u Ferariju? Luis bi mogao mentalno da ga uništi


autor: Aleksandar | datum objave: 28.03.2020.


Filipe Masa: Luis i Šarl u Ferariju? Luis bi mogao mentalno da ga uništi

©Formula 1

Brazilski bivši vozač Formule 1 izneo je svoja dva nagađanja.
Ako se Ferari odluči razdvojiti sa Fetelom, šuška se na vozača Renoa Danijela Rikarda.

U razgovoru za Korijere Delo Sport, Masa je rekao, „Ne bih ništa menjao u vezi sa tim sastavom da sam Matija Binoto. Sebastian je osvojio četiri šampionske titule, a Lekler ima ogroman potencijal koji ne treba potceniti. "

Doduše, Fetelov ugovor traje do 2020. godine, tako da je u pitanju trka između njega i svih potencijalnih kandidata za mesto u Ferariju. Ako Fetel odluči da ne obnovi svoj ugovor, šef ekipe Matija Binoto mora tražiti zamenu.

Iz tog razloga, Felipe Masa veruje da je Rikardo najbolji kandidat. „Ja bih otišao po njega. Veoma je jak i veoma zabavan videti ga na stazi. "

Kada se takmiči više zvezda, jedino je prirodno da ljudi sanjaju da ih vide u jednakoj mašini. Jedan duo iz snova za mnoge ljubitelje Formule 1 je želja da vide Luisa Hamiltona protiv Ferarijeve zvezde, Šarla Leklera.

U prilog tome i to što su mnoge glasine nekoliko puta povezivale 35-godišnjeg Britanca i Ferari. U stvari, čak je i priznao da je nekoliko puta razgovarao sa generalnim direktorom Ferarija.

Doduše, prelazak u Ferari za Luisa Hamiltona ne dolazi u obzir. Međutim, to ne sprečava Masu da se potajno nada da će se to ipak desiti. Priznao je, „To bi bio san. Međutim, Hamilton bi mogao da zaustavi Šarla u njegovom sazrevanju, Luis je mentalno jak i možda ga mentalno uništi. Može ispasti pogrešno. " rekao je Masa.