Mercedes F1 otkrio svoju novu boju za 2020. godinu zahvaljujući Ineos-u


autor: Aleksandar | datum objave: 10.02.2020.


Mercedes F1 otkrio svoju novu boju za 2020. godinu zahvaljujući Ineos-u

©Mercedes F1

U fazi razvoja događaja, nemački velikani bacaju mnoge nagoveštaje o novom automobilu. Takođe je primetno da se, kako se priča, multinacionalna kompanija za hemikalije Ineos snažno uticala na boju vozila.

Naravno, tu je i mala crvena zvezda, koju je Mercedesov tim postavio kao počast pokojnom Niki Laudi. Očekuje se da će automobil takođe ugraditi crvenu boju u svoju boju. Iako se očekuje da će zadržati klasični srebrni izgled, još uvek automobil raskošnog izgleda čeka da ugleda svetlost dana.

Mesto otkrivanja je u klubu Rojal Automobile, a prisustvovaće više medijskog osoblja. Ono što se može očekivati je da će Mercedes definitivno izvajati automobil koji osvaja šampionat. Naravno, za tim narednu sezonu će nastupiti Luis Hamilton i Valteri Botas.

Sudeći prema zadirkivanjima, na automobilu V11 bit će značajna nijansa crvene. INEOS je snažno učestvovao u velikom broju sportskih timova i događaja. Vladajući šampioni su samo najnoviji partneri sa hemijskim gigantom. Sve u svemu, automobil izgleda apsolutno neverovatno i apsolutno "vrišti" u Mercedes AMG-u F1.

Međutim, mora se reći da je današnje predstavljanje više spektakl, boje automobila su se našle na automobilu iz 2019. godine. Međutim, V11 će svoj debi debitovati 14. februara, a kasnije će se naći na stazi za predsezonska testiranja u Barseloni.