Has prvi otkriva slike automobila Formule 1 za 2020


autor: Aleksandar | datum objave: 06.02.2020.


Has prvi otkriva slike automobila Formule 1 za 2020

©Formula 1

Dok će tim čekati do jutra prvog predsezonskog F1 testa u Barseloni 19. februara kako bi otkrio svoj stvarni automobil.

Oprema koja se nalazi u američkom vlasništvu nada se da će mu novi automobil, koji karakteriše promenu bolida nakon završetka sponzorstva naslova Rič Enerdži, omogućiti da se vrati u formu nakon često teške kampanje 2019. godine.

Prošle godine je efektivno skrenuta s greške zbog nadogradnje koja je uvedena na Velikoj nagradi Španije i nije donela korak nade kojem su se nadali.

Promene koštaju tim i gubitak performansi, kao i to što ga forsiraju na niz trka u kojima je morao da vozi svoje automobile u različitim specifikacijama. Na kraju, problem je praćen problemom korelacije iz vazdušnog tunela za koji se nada da se on prevazišao.

Roman Grožan, koji je ove godine zadržan zajedno sa Kevinom Magnusenom, nedavno je za Motorsport.com rekao da će tim uložiti sve napore kako bi osigurao da što prije shvati svoj izazov za 2020. godinu.

"Ne pravimo prezentaciju, već samo lansiramo", rekao je Grožan. "Koncentrišemo se na osnovno i zaista ćemo što brže izaći iz automobila.

"Čekamo da vidimo kako ide automobil. Imamo sve brojeve iz vazdušog tunela. Mislim da smo mnogo naučili od prošle godine. Sada, opet, jedini odgovor koji ćemo stvarno dobiti je kada vozimo automobil i vidimo kako radi na stazi. "