Meklaren i Junilevr započeli partnerstvo


autor: Miladin Sudimac | datum objave: 12.01.2020.


Meklaren i Junilevr započeli partnerstvo

©McLaren F1

Nedavno je objavljeno da su Junilevr i Vilijams završili sponzorsko partnerstvo vredno 15 miliona dolara godišnje. Prethodno, Junilever sa brendom "Reksona", bio je prisutan u Formuli 1 u ekipi Lotus da bi potom započeo 2015. godine saradnju sa Vilijamsom.

Prethodna partnerstva sa F1 timovima bila su čista reklamna sponzorstva dok se sa Meklarenom započinje višegodišnje tehničko partnerstvo.
Meklaren bi trebao pomoći Junilever u razvoju inžejeringa, digitalizacije, i mentorstvu u radu sa talentima, odnosno usavršavanju kadrova.
Meklaren i Junilevr veruju da će zajedno stići do velikih postignuća, jer se udružuju kompanije sa različitim poslovima i veštinaama kako bi dalje učile i napredovale kroz nove izazove.
"Meklaren i Junilevr su dve kompanije sa globalnom reputacijom u inovacijama, inspirišuće  i vođeće u tehnološkoj industriji. Više od 50 godina, meklaren je inovator u inženjeringu i poretač mnogih tehnoliških proboja. Ovo pertnerstvo nam dozvoljava da koristimo znanje i iskustvo dve globalne organizacije,razvijajući se u integralnim oblastima za obe kompanije. Radujemo se započinjajnu partnerstva 2020 godine.", rekao je Zek Braun, šef Meklarena.