Sena: Cilj Vilijamsa prvih deset


autor: Miladin Sudimac | datum objave: 07.03.2012.


Sena: Cilj Vilijamsa prvih deset

©

"Namera tima uvek je bila da se vrati u prvih deset, što nije lako, zato što je "skok" prilično veliki obzirom na prošlogodišnje performanse. To je cilj i sa iskustvom koje imamo sa zimskih testova mislim da smo konkurentni da napravimo taj korak. Biće vrlo gust raspored između prvih deset i kraja grida ali mi ćemo pokušavati da uvek budemo u bodovima."

"Bolid ima dobre osobine. Mislim da imamo dosta potencijala da ga poboljšamo i pronađemo još brzine. Bitno je da je za sada prilično pouzdan. Prešli smo veliku kilometražu i lako se postiže limit sadašnjih mogućnosti. Mislim da možemo unaprediti trošenje guma još više, iako je i sadašnje prilično dobro."

Velika nagrada Australije u Melburnu počinje za desetak dana, ipak brzilski vozač je odbio da prognozira da li njegov tim može da se umeša u borbu sa vodećima.

"Teško je reći gde smo u odnosu na ostale timove. Ono što je sigurno je da auto ima pouzdanost. Uspeli na testovima da odvozimo 18 distanci trke. Mislim da to demonstrira pouzdanost, a probleme koji su pojavili tokom testova većim delom su rešeni", rekao je Sena.