Virdžin uskoro u novoj bazi


autor: Miladin Sudimac | datum objave: 24.11.2011.


Virdžin uskoro u novoj bazi

©

Ovaj "selidba" obeležava sledeći korak u nastojanju da Marusije postane konkurentniji tim u Formuli 1. Završni posao počinje odmah posle Velike nagrade Brazila, a cela ekipa će se konačno naći pod jednim krovom.

"Samo je 180km razlike od jedne fabrike do druge, ali to je veliki korak za tim i svi su uzbuđeni zbog toga jer će nam puno značiti u budućnosti. Po prvi put ceo tim je pod jednim krovom što komunikaciju čini mnogo lakšom. Ne samo da će ceo dizajn tim biti na okupu, već i istraživanje i razvoj, test centar, hidraulična oprema... Sve ove važne oblasti biće u neposrednoj blizini, što će biti od velike koristi za tim.", rekao je Džon But, šef Marusije Virdžin.

Posao selenja traje već nekoliko meseci. Dizajn tim prvi se našao u novom prostoru, praćen marketing sektorom, odnosima sa javnošću i komercijalnim odelenjem nekoliko meseci kasnije.

Trkački tim završiće selidbu posle odmora od tekuće sezone.

"Dizajn odelenje je već tamo. To je jedini deo koji nie trebalo dorađivati, Pet Simonds je tamo već šest meseci. Sledeći deo baze rezervisan je za marketing i odnose sa javnošću koji se preselio iz Londona."

I dok se aktivnosti na stazi polako završavaju ovog vikenda, van staze, iza scene, počinje niz aktivnosti koji treba da obezbedi timu bolju budućnost i rezultate.