Sahara Fors Indija i STL produžili ugovor


autor: Miladin Sudimac | datum objave: 23.11.2011.


Sahara Fors Indija i STL produžili ugovor

©

Sa dugogodišnjim iskustvom u saradnji sa Sahara Fors Indijom STL razume potrebe u komunikaciji koje zahteva zahtevni svet Formule 1. Podrška koju STL pruža uključuje glasovnu komunikaciju, prenos podataka kao i Samsung kancelarijski server i telefonski sistem instaliran u bazi tima u Silverstonu i lokacijama na kojima se voze Veliek nagrade širom sveta.

"STL igra važnu ulogu u našim poslovima u fabrici i na stazama. Na primer, telefonski sistem inastaliran u u našoj bazi u Silverstonu i u vazdušnom tunelu u Brikliju pomaže u pravljenju virtuelne kancelarije sa obe lokacije. Naše osoblje može da se poveže na glavnu komunikacionu mrežu i koristi uobičajene i dodatne usluge, telefonira, pristupi govornoj pošti i ostalim podacima sa bilo koje tačke u svetu. Naravno, tehnologija poboljšava efikasnost naše organizacije i pomaže u smanjenju troškova", rekao je Vidžej Malija, suvlasnik i direktor Sahara Fors Indije.

"Snabdevamo tim našim komunikacionim rešenjima preko jedne decenije i presrećni smo što se naša saradnja sa Sahahra Fors Indijom nastavlja. Kao snabdevač tima glasovnim i data komunikacijama, STL ima pravo razumevanje potreba koje će u potpunosti podržati jedan uspešan Formula 1 tim, kako na trkama tako i u fabrici u Silverstonu. Nastavljanje sradnje između dve kompanije demonstrira važnu sinergiju STL-a i Sahara Fors Indije koji dele želju za uspehom kroz tehnoligiju i timski rad", rekao je Brendon Kros, direktor STL komunikacija.