Stivens uživao u borbi sa Merijem


autor: Vladimir Kosjer | datum objave: 09.06.2015.


Stivens uživao u borbi sa Merijem

©ManorF1

Iako je Stivens debitovao sa Kejtremom na poslednjoj trci u sezoni 2014, može se reći da je ovo njegova prva prava sezona u najbržem karavanu, što se isto može reći i za njegovog timskog kolegu.

Manor se takođe postarao da im malo oteža život time što je propustio otvaranje sezone u Australiji. Međutim, stvari dolaze na svoje nekoliko trka kasnije, dvojica novajlija su se udobno smestila, što samo znači da se konkurencija povećava.

Za vozače Manora je naročito bila zanimljiva poslednja trka.

"Ja sam prošao Roberta u prvoj deonici, gume su bile u odličnom stanju i mogli smo da imamo samo jedno zaustavljanje", izjavio je Stivens.

"Zaista smo uživali u našem nadmetanju, obožavamo da se trkamo. Nadam se da će ovo postati pravilo i radujem se budućim bitkama, koje se nadam da će biti kao ova."

"Malo smo se namučili (na početku sezone) dok nismo pronašli balans, ali sada sve polako dolazi na svoje, osećao sam se prijatno na nekoliko prethodnih trka. Takođe verujem da će Roberto doći ubrzo na svoje", dodao je Stivens.

Manor nastavlja da iz trke da potvrđuje angažman Merija. Nakon trke u Kanadi, tim je potvrdio da će Roberto voziti i u Austriji. Status ovog vozača, odnosno godišnji ugovor još uvek nije rešen.