Fetel: "Srećan sam u Red Bulu ali nikad se ne zna"


autor: Vladimir Kosjer | datum objave: 04.09.2014.


Fetel: "Srećan sam u Red Bulu ali nikad se ne zna"

©RedBullF1

Nemcu ugovor sa Red Bulom ističe na kraju sezone 2016, ali Meklarenov šef Ron Denis je objavio da je zainteresovan za vrhunske vozače, kao što su Fetei i Alonso.

"Bilo je već mnogo priča o ovome na Spa, već od četvrtka. Neki su pričali da sam potpisao trogodišnji ugovor za 150 miliona dolara", izjavio je šampion za Autosport.

"Normalno je da se puno priča o tome pred kraj sezone. Ali to takođe ne menja vaš posao svakodnevni posao u timu. Očigledno je da još uvek nemamo tempo koji želimo i nismo tamo gde smo planirali da budemo, pogotovo ne ja. To vam govori da imamo mnogo posla, što je trenutno moja glavna preokupacija."

Nakon četiri uzastopne titule sa Red Bulom, kruže glasine da Nemac nije zadovoljan i postoji šansa da ode kako bi se vratio na stare staze. Međutim, Fetel negira sve od toga.

"U ovom trenutku, imam jako puno izazova, da budem iskren. Ali moja situacija se nije promenila i srećan sam u Red Bulu. Isto tako, nikada ne možete znati šta nosi budućnost. Trenutno, ne osećam potrebu za promenom", završio je Fetel.