Skromni rezultati Red Bula na domaćoj stazi


autor: Vladimir Kosjer | datum objave: 20.06.2014.


Skromni rezultati Red Bula na domaćoj stazi

©RedBullF1

Kristijan Horner, šef tima
"Mislim da je peto mesto maksimum što smo danas mogli da postignemo da Danielom, koji je izvukao iz kola i poslednji atom snage, u kvalifikacijama koje su bile izuzetno teške za nas. Sebastian se dosta mučio sa tempom iz kruga u krug i očigledno je da smo razočarani jer nije ušao u treću rundu kvalifikacija. Ono što je ohrabrujuće, jeste da nam tempo tokom trke mnogo bolje izgleda i nadamo se, da uz povećanje temperature, možemo dosta toga da uradimo pred Red Bulovom domaćom publikom."

Daniel Rikjardo (P5, 1:09.466)
"Bilo je dosta naporno. Iskreno, ceo vikend je bio takav i danas se činilo da moramo da iscedimo sve što imamo iz automobila da bismo stigli na poziciju 5. Ceo vikend nam je išao naopako i ovo je najbolje što smo mogli da izvučemo danas."

Sebastian Fetel (P13, 1:09.801)
"Danas nije bilo većih tehničkih problema, osim tog da nismo bili dovoljno brzi. Daniel je bio dosta brži u krivinama 2 i 5 ceo vikend. Videćemo sutra kako će se odvijati trka. Trebalo bi da bude toplije nego danas i nadamo se da ćemo napraviti veći iskorak nego ostali i osvojiti bodove."