Malija: Zauber nam je najveći protivnik


autor: Miladin Sudimac | datum objave: 05.06.2011.


Malija: Zauber nam je najveći protivnik

©

Ekipa iz Silverstona svoje poene osvojila je u Monaku, prvi put posle Malezije. "Gledajući nazad ka trci u Monaku, moram reći da je pravo zadovoljstvo videti Fors Indiju u bodovima. Fantastičan vikend, verovatno moja najomiljenija trka u sezoni, a sve je ulepšao Zutil sa svojom borbom za i osvajanjem sedmog mesta."

"Osvojenih šest bodova biće od izuzetnog značaja u borbi za poziciju u šampionatu konstruktora. Timovi, naši rivali su veoma konkurentni i biće prava borba za sustizanje Zaubera, a takođe moramo raditi predano da bi zadržali našu prednost ispred Toro Rosa."

Naša pažnja sad je usmerena ka Montrealu, stazi koja tradicionalno pogoduje našem autu. Bili smo veoma zauzeti radom u vazdušnom tunelu, na pravljenju aeropaketa za stazu sa malom silom prijanjanja za naš bolid i nadam se borbi za još više bodova", rekao je Malija.

Prošle godine vozači Fors Indije Zutil i Liuci završili su u bodovima. Vitantonio Liuci je posle kontakta sa Felipeom Masom u prvoj krivini uspeo da se vrati na devetu poziciju, dok je Adrijan Zutil bio deseti.