Perez: Nadam se da smo krenuli napred


autor: Miladin Sudimac | datum objave: 01.05.2013.


Perez: Nadam se da smo krenuli napred

©McLaren

Tim iz Vokinga imao je prilično težak početak sezone, boreći se da uđe u drugi deo kvalifikacija i završi u bodovima. Ipak, pomak je napravljen u Bahreinu kada su oba vozača završila u bodovima, Perez na šestom, a Baton na desetom mestu.

Perez je tek na Sakhiru pokazao svoj potencijal i osnovni razlog zbog koga je došao u Meklaren. Sa dvaneste pozicije uz veliku borbu, naročito sa iskusnim kolegom Batonom, stigao je do pozicije šest i osvojio značajnih 8 bodova.

Meksikanac veruje da se konačno uklopio u ekipu i nada da će nastaviti sa dobrim rezultatima.

"Odlično je upoznati čitav tim. Imam odličan odnos sa svima i mislim da sam se dobro uklopio. Posle teškog starta sezone ujedinjeni smo u povratrku tima na mesto koje mu pripada. Mislim da smo konačno krenuli napred".

"Meklarenov tehnološki centar je neverovatno mesto za rad. Svaki put kad uđem unutra vidim bolide iz istorije i podsetim se šta znači biti Meklarenov vozač-pratiti korake velikana kao što su Emerson, Ajrton i Alan. To je velika čast."

"Želim da se zahvalim svima u timu na pruženoj šansi, kao i lojalnim fanovima koji nam daju podršku na svim trkama. To me stvarno motiviše da dam sve od sebe svaki put kada uđem u bolid", rekao je Perez.